Τελευταία Νέα

  Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Την Τρίτη 1η Φλεβάρη η κυβέρνηση της ΝΔ τους ανακοίνωσε με  "τελεσίγραφο", ότι προτίθεται να στείλει στην ανεργία 1.200 εργαζόμενους μέσα στον Φλεβάρη και να ξεσπιτώσει αυτούς και τις οικογένειές τους, διώχνοντας τους από τον οικισμό!

  Θέλουν να παραδώσουν την επιχείρηση, χωρίς το “βαρίδι” των εργαζομένων με δικαιώματα, στους επενδυτές, οι οποίοι θα αποκομίσουν τεράστια κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας μας.

  Και άνεργοι και άστεγοι!

  Οι εργαζόμενοι αυτοί κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΡΚΟ με τον πολύχρονο αγώνα τους, ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης που ήθελε να την ξεπουλήσει μέσα σε μερικούς μήνες, κόντρα στη διαχρονική προσπάθεια των κυβερνήσεων να την απαξιώσουν, να την υπερχρεώσουν, στοχοποιώντας τους εργαζόμενους.

  Κανένας μας να μη δεχτεί ότι θα απολύονται, θα ξεσπιτώνονται εργαζόμενοι και θα ξεπουλιέται ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας γιατί αυτό επιτάσσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να λειτουργήσει σήμερα προς όφελος του λαού, να διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων .

  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ!  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

  Η δύναμη μας είναι η αλληλεγγύη!