Τελευταία Νέα

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας καταγγέλλει απερίφραστα την απόφαση της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ να προχωρήσει στην αναστολή της σύμβασης του συναδέλφου Δημήτρη Αντωνίου, μέλους του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας μας και την εξέταση από το Συμβούλιο Διοίκησης της παύσης της σύμβασης, δηλαδή την οριστική απόλυση του, λόγω «παράνομης συμπεριφοράς» και «διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας του ιδρύματος»! εστιάζοντας μάλιστα σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης!!!

  Παράλληλα, η Πρυτανεία του ιδρύματος κάλεσε σε ΕΔΕ το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού, καθώς και 2 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας για να καταθέσουν για τα παραπάνω γεγονότα

  Σύμφωνα με τον Σύλλογο του Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ, τη Δευτέρα 12 Φλεβάρη, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας και συμβολική κινητοποίηση του Συλλόγου, μαζί με φοιτητές, μέλη ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ έξω από το Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου του ΕΚΠΑ στην Πανεπιστημιούπολη. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, υπήρξε διακοπή της λειτουργίας του δικτύου του ΕΚΠΑ για περίπου 1 ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή παραβίαση στο κτίριο, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της κινητοποίησης ήταν κλειστό.

  Παραμένει το ερώτημα πώς έγινε τελικά η διακοπή των τηλεξετάσεων…

  Απαιτούμε να σταματήσει η Πρυτανεία ΑΜΕΣΑ κάθε διαδικασία που θέτει ζήτημα απόλυσης του συναδέλφου, να σταματήσει τη «διασπορά» αστήρικτων κατηγοριών!