Τελευταία Νέα

  Συνάδελφε συμβασιούχε,

  Γνωρίζουμε καλά την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που νιώθεις για το εργασιακό σου μέλλον, την αγωνία αν θα ανανεωθεί η σύμβασή σου, ή αν θα αλλάξουν οι όροι της προς το χειρότερο… Γνωρίζουμε καλά ότι καλύπτεις βασικές, λειτουργικές ανάγκες και ότι η εμπειρία σου είναι πολύτιμη για την αποδοτική λειτουργία του Πανεπιστημίου. Γνωρίζουμε καλά την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει ζωή και δουλειά με αξιοπρέπεια, μισθοί που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

  ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ! ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ!

  Καλούμε όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους στα Πανεπιστήμια να εγγραφούν στους πρωτοβάθμιους συλλόγους – μέλη της Ομοσπονδίας μας, να αγωνιστούμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι για τη μετατροπή των συμβάσεων των συναδέλφων συμβασιούχων σε αορίστου χρόνου, για την κατάργηση όλων των μορφών ελαστικής εργασίας στο Δημόσιο, για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Ιδρύματα, αλλά και για όλα τα προβλήματα που δυσκολεύουν συνολικά την καθημερινότητα όλων μας ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

  Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργανωμένη συλλογική μαζική δράση και όχι στην αναζήτηση “ατομικών λύσεων”, γιατί αυτό μας αποδυναμώνει και εξυπηρετεί τις Διοικήσεις των Ιδρυμάτων και τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος έχει αποδείξει ότι όταν οι εργαζόμενοι παλεύουμε ενωμένοι με γραμμή σύγκρουσης και ρήξης με τις κυβερνητικές πολιτικές που μας εξαθλιώνουν, έχουν μόνο να κερδίσουν!

  Συνάδελφε,

  γράψου στο σωματείο σου για να αγκαλιάσεις την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στα Πανεπιστήμια. Η διεκδίκηση της σταθερής εργασίας θα προέλθει μόνο μέσα από τους αγώνες των εργαζομένων, τη συμμετοχή, την ενότητα και τον συντονισμό τους. Μόνο οι αγώνες, η συμμετοχή και η δράση μπορεί να φέρει αποτελέσματα!

  Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο! Οργανώνουμε την πάλη μας!

  Για να γίνει το σωματείο πιο δυνατό, πιο μαζικό, ικανό να παλεύει πιο αποτελεσματικά την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, έχει ανάγκη από τη δική σου συμμετοχή!

  Γράψου στο Σωματείο! Οι πολλοί έχουν τη δύναμη!