Τελευταία Νέα

  Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΔΠΤΕ καταγγέλλει τη νέα επίθεση καταστολής και τρομοκράτησης ενάντια στους απεργούς στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη, σήμερα το πρωί με ΜΑΤ, χημικά  και συλλήψεις απεργών εργαζομένων.

  Η αστυνομία συνέλαβε ξανά τον Γιάννη Φραγγίδη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά (ΠΟΕΕΠ) και τον Άρη Μερκενίδη, πρόεδρο του Σωματείου πωλητών - οδηγών και βοηθών Β. Ελλάδας, εργαζόμενο του εργοστασίου.

  Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα, διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων των συναδέλφων τους και την υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

  Με την καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά, τις απολύσεις και τις συλλήψεις επιχειρούν να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις! Οι εργαζόμενοι όμως, έχουν αποδείξει, αυτούς τους μήνες, ότι δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω!

  Οι εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα τους!

  Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η δύναμη μας είναι η αλληλεγγύη!