Τελευταία Νέα

  Η ΟΔΠΤΕ καταγγέλλει την εισβολή των δυνάμεων των ΜΑΤ, στον χώρο της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, που τελούσε υπό κατάληψη μετά από μαζική δημοκρατική διαδικασία Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών, που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα, σε μια ακραία κίνηση τρομοκράτησης, οι δυνάμεις καταστολής προχώρησαν στην προσαγωγή δεκάδων φοιτητών και φοιτητριών, μεταξύ των οποίων και εκλεγμένων σε φοιτητικούς συλλόγους.

  Αυτή είναι η απάντηση της Κυβέρνησης απέναντι στους φοιτητές που διεκδικούν το αυτονόητο, που παλεύουν για δημόσιες και δωρεάν σπουδές, για πτυχία με αξία. Οι φοιτητές δεν είναι εγκληματίες! Εγκληματική είναι η πολιτική της Κυβέρνησης! Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη! Αντί να παραδεχτεί την ήττα της συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο. Τόσες μέρες έχει επενδύσει στη συκοφάντηση, τα ψέματα και τον αυταρχισμό γιατί δεν μπορεί να απαντήσει στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και των εργαζομένων.

  Με εισαγγελείς και τρομοκρατία δεν θα τη φιμώσουν την πλειοψηφία!

  Καταγγέλουμε την πρωτοφανή καταστολή και τον αυταρχισμό που επιλέγει η Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τους φοιτητές και τον δίκαιο αγώνα τους!

  Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες φοιτητές, χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία!

  Οι εργαζόμενοι στα πανεπιστήμια μαζί με τους φοιτητές και τους διδάσκοντες, όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαζί με τον λαό θα δώσουμε μαζική μαχητική απάντηση.

  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΦΛΕΒΑΡΗ

  ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ