Τελευταία Νέα

  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ!

  Για πάνω από ένα μήνα, οι εργαζόμενοι στα Πανεπιστήμια βρισκόμαστε στους δρόμους μαζί με τους φοιτητές, τους πανεπιστημιακούς δασκάλους, τους μαθητές, τους γονείς, με τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Με τους αγώνες μας καταφέραμε να καθυστερήσουμε το σχέδιο της κυβέρνησης και έτσι συνεχίζουμε για να μην κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο! Η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών, των εργαζομένων,  του λαού έχει απορρίψει το νομοσχέδιο, γι’ αυτό και η κυβέρνηση απαντά με την συκοφάντηση των αγώνων, με εκβιασμούς  και ένταση της καταστολής.

  Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η δρομολόγηση απόλυσης μέλους του Κ.Σ. της ΟΔΠΤΕ και η παραπομπή σε ΕΔΕ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ, του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και δύο ακόμα μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της ΟΔΠΤΕ και εργαζομένων στο ΕΚΠΑ. Δηλώνουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα! Η ενότητα των εργαζομένων εγγυάται ότι η τρομοκρατία και οι απειλές δεν θα περάσουν!

  Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 22 Φλεβάρη από τις 10:30 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό παρόν, στις 11:00 στα Προπύλαια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόλυση του συναδέλφου!

  Απαιτούμε να σταματήσει ΑΜΕΣΑ κάθε διαδικασία που θέτει ζήτημα απόλυσης του συναδέλφου!

  Στη συνέχεια, συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια των φοιτητικών συλλόγων σε όλη τη χώρα! Ενώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια! Δίνουμε ραντεβού στην Αθήνα στις 12μ. στα Προπύλαια, στην Θεσαλονίκη στις 12μ. στην Καμάρα, στην Πάτρα στις 12μ στην Πλ. Γεωργίου και σε όλες τις πόλεις, για να απαιτήσουμε αυτό το νομοσχέδιο να μην κατατεθεί!